MARS 2021

Starter mars med litt fingermaling i påskefarger

speil er gøy

innelek

på tur i vogna

akebrett er gøy

påskesamling

en liten kylling i egget lå, den banket og banket og banket på....

påskeverksted

påskelunsj

litt varmt i været å vottene kunne av en stund

spennende med mye vann i bekken. Lyden av vannet som renner

GOD PÅSKE TIL ALLE SAMMEN!

da er mars måned over og det var en måned med påske i fokus samt kropp i bevegelse ute og inne. Tilvenning har også vært et fokus og barna begynner nå å bli kjent med hverandre og med barnehagen.

Spennende med påskesamling hvor vi tente gult lys, hadde en koffert med "påskete" og gule ting i bla gult bånd, gule kyllinger, gul ballong, gule fjær, en gul bil og en gul båt og vi avsluttet med å nyte en klementin :-) Et fint egg hvor en liten kylling bodde og som vi hilste på hver dag.
Påskeverkested hvor vi brukte gul maling. Sådde karsefrø. Pyntet lesekroken vår med gult og oransj. Ute har det vært en del snø som vi har brukt til å lage snøfigurer, snøballer, kjørt akebrett. Vi har også vært på tur i vogna vår bort til bekken og fossen. Vi har fulgt med på vannet der. Når snøen smeltet og regnet bort og sola kom kunne vi ta av vottene litt og kjenne på underlaget. Det var både skummelt, spennende og gøy. Deilig påskelunsj med gul mat som omelett, gul paprika, gule små tomater servert på et gult fat. Var heldige å fant hestehov som vi pyntet påskebordet med.

Ønsker dere alle en riktig fin påske!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.02 | 20:31

fint nettsted ;)

...
10.02 | 21:16

Anbefaler Brekkåsen familiebarnehage; trygg/forutsigbar ramme og førsteklasses faglig/pedagogisk tilbud. Ronja kunne ikke fått en bedre start på barnehagelivet!

...
16.06 | 11:47

For meg har du verdens viktigste jobb! Du passer på sønnen min..Vi foreldre og Teodor kunne ikke fått et bedre møte med barnehagen enn hos deg!Du er fantastisk!

...
25.09 | 21:30

Hei :) Kosli å se hvordan barnebarnet vårt,Sander har det i barnehagen. Hilsen mormor og bestefar

...
Du liker denne siden