Velkommen

TITT-TITT her er vi

OM BARNEHAGEN

Intensjonen bak ordningen med familiebarnehager er å kunne tilby et pedagogisk alternativ til dagmamma i private hjem (St.meld.nr.41).
Virksomheten er privat, men vi styres etter de samme lover og regler som andre norske barnehager, og arbeider i tråd med Melhus kommunes visjon: Melhus er en mangfoldig kommune der det skal være mulig å være modig. Familiebarnehagen bidrar til mangfold og det å opprette og drive en familiebarnehage er et modig prosjekt synes vi!

Pedagogisk profil:
Familiebarnehagen er godkjent for 5 barn i alderen 0-5 år, 4 barn hvis alle er under 3 år. Når barnegruppa er så lita egner den seg særlig godt for de minste barna eller en annen aldershomogen gruppe feks 3-4 åringer.

Det er kjent at de aller minste barna trenger omsorg, stell og kos. I tillegg er vi som voksne opptatt av å vise barna hvor spennende og interessant verden kan være ved å lytte, se, lukte og kjenne på materialer og det vi finner på vår vei. Undre oss sammen over naturen og bruke skogen og naturen rundt barnehagen til å skape vår egen verden og lekeareal.

Barna viser oss  veien til sitt spennende univers, og vi forsøker å være våkne når de stopper opp, viser oss at de lytter til fuglene som synger og lander i trærne, flyene som flyr over huset, søppelbilen som kjører forbi, gravemaskinene som arbeider i veikanten, traktorer som brummer forbi når vi går til skogen.
Vi er derfor mye ute, både rundt huset og ikke minst i nærmiljøet, der vi finner det meste vi trenger til å bli inspirert til å snakke, synge, se,kjenne og leke med og i.
Det er de mange små ting i hverdagen som gir oss mening, og som vi ønsker å utnytte i det daglige samspillet, både barna imellom og mellom barn og voksne.

Pedagogisk veiledning:
Karin har foreløpig ikke formell pedagogisk utdanning, og må derfor ha en pedagogisk veileder knyttet til familiebarnehagen.
En dag i uken er veileder til stede både i barnas våkne tid og når de sover. Barnas sovetid muliggjør personalmøter og veiledning.

I personalmøtene drøfter vi aktuelle tema, feks innhold i årsplan, pedagogiske opplegg, aktuelle kurs, planlegging av foreldremøter og foreldresamarbeid osv.
Veiledning tar utgangspunkt i observasjon av barna, barnas samspill, vår tilnærming til situasjoner som utfordrer osv.
Hovedprinsippet er å løfte fram flere perspektiv på det vi ser og opplever, slik at vi kan komme videre i å nærme oss barnas perspektiv.ÅPNINGSTIDER
 Kl. 06.45- 17.00 hver dag. Stengt jul- og nyttårsaften og lille julaften stenger barnehagen kl 12, stengt hele romjulen samt hele påskeuken og sommeren uke 28,29,30,31. SOMMEREN 2022 STENGT FOM 1 JULI OG I 4 UKER.
Følger kommunen sin anbefaling når det gjelder planleggingsdager slik at barnehagen har 5 planleggingsdager iløpet av et barnehageår og da er barnehagen stengt.

KONTAKT OSS

BARNEHGAGEN FIKK  NY KOMMUNAL GODKJENNING AV LOKALENE SOMMEREN 2018 samt godkjenning av helse, miljø og sikkerhetsmyndighetene.

BUAN familiebarnehage, Kregnesvegen 290, 7228 Kvål (øverst på Kregnesbakken)
tlf: 93258952

Mail: karin.lreinsbakk@gmail.com

Eier: Karin Langland Reinsbakk 
tlf 93258952
mail: karin.lreinsbakk@gmail.com

Jeg er utdannet legesekretær (1994) og barne- og ungdomsarbeider (2013). Jobbet på legekontor i ca 10 år før jeg startet som dagmamma i 2002 hvor jeg hadde barn fra 0-3 år hjemme. 
Har hatt to avbrekk hvor jeg jobbet som assistent i to barnehager i Melhus.
Jeg valgte å utvikle dagmammatilbudet til en familiebarnehage med oppstart 1. august 2009.
Jeg er gift og har tre barn som nå er 20, 23 og 25 år. Vi har også katt. Si ifra med en gang hvis allergi!
Har i løpet av 2011-2012 gått barne- og ungdomsarbeider som privatist og tok eksamen i juni 2012. Tok fagbrevet mars 2013.


Pedagogisk veileder: Janne Kolstad tlf 922 16116
mail: janne.kolstad@hotmail.com
Hun har det pedagogiske ansvaret og er i barnehagen ca en dag i uka samt vi har kontakt vi sms, mail og telefonsamtaler. I tillegg er hun tilstede ved foreldresamtaler, foreldremøter og sosiale arrangement i barnehagen. 
Dette er med på å sikre kvaliteten i barnehagen. 
Tilbakemelding fra foreldre

Her er en flott tilbakemelding fra foreldregruppa 2012-2014 som jeg setter stor pris på å få og som jeg er stolt av:-) barnehagen har pr dags dato ikke utført brukerundersøkelser men synes dette er resultatet av en:-) Karin

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Hillbjørg Stene | Svar 25.09.2012 21.30

Hei :) Kosli å se hvordan barnebarnet vårt,Sander har det i barnehagen. Hilsen mormor og bestefar

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.02 | 20:31

fint nettsted ;)

...
10.02 | 21:16

Anbefaler Brekkåsen familiebarnehage; trygg/forutsigbar ramme og førsteklasses faglig/pedagogisk tilbud. Ronja kunne ikke fått en bedre start på barnehagelivet!

...
16.06 | 11:47

For meg har du verdens viktigste jobb! Du passer på sønnen min..Vi foreldre og Teodor kunne ikke fått et bedre møte med barnehagen enn hos deg!Du er fantastisk!

...
25.09 | 21:30

Hei :) Kosli å se hvordan barnebarnet vårt,Sander har det i barnehagen. Hilsen mormor og bestefar

...
Du liker denne siden